Machinebouw

Voor de bouw van kleine en middelgrote machines of lasconstructies in zowel staal of roestvrij staal voorziet de klant veelal in een uitgewerkt plan of model dat door ons wordt uitgevoerd. Wij kunnen eventueel ook instaan voor het volledig ontwerp vanaf ‘scratch’ en tekenen machines en hun onderdelen met Autocad en Inventor, een tekenprogramma van Autodesk. Zo kunnen we voor u snel een compleet 3D-model van uw product ontwikkelen, zodat we ontwerpfouten tot een minimum kunnen beperken en de kosten verlagen.

machinebouw machinebouw

Onze lassers hebben jarenlange ervaring in het lassen van zowel staal als roestvrij staal en dit met de modernste apparatuur. Aluminium lassen behoort ook tot de mogelijkheden. Onze lassers zijn opgeleid door VCL (Vervolmakingscentrum Voor Lassers) en gecertificeerd door Vinçotte volgens norm EN ISO 9606-1.

Daarenboven beschikken we over een ruime ervaring om in samenwerking met de klant alle ontwerpen tot een geslaagd project te brengen. Opmeten en installeren kan ook gebeuren door onze techniekers.  infopagina machinebouw

machinebouw machinebouw

Zo zijn we door onze jarenlange ervaring gegroeid tot een specialist in RVS precisiemaatwerk voor de voedings- en pharmaceutische sector zoals je op de infopagina precisiemaatwerk kan zien. Via verschillende nabehandelingen (glasparelstralen, polijsten, electrolytisch polijsten, …) wordt de gevraagde Ra-waarde bekomen.

vcl_opleiding mitutoyo-sj210